DIGIMIC Konferencijski sistem

06. Avgust 2012.

DIGIMIC Konferencijski sistem

Jedan sistem za konferencije svih veličina

Braehler-ov DIGIMIC je digitalni konferencijski sistem čija svestranost omogućava jednako efikasnu primenu tokom malih kompanijskih sastanaka ili pak velikih konferencija.

DIGIMIC je skraćenica za digitalno kontrolisan mikrofonski sistem. Potpuno je samostalno rešenje i može da se proširi u skladu sa vašim potrebama. Veoma jednostavno se podešava, tačnije podešavanje i puštanje sistema u rad je lakše neko ikad. Jednostavno spojite delegatske i centralnu jedinicu i sistem se sam konfiguriše, nakon čega je spreman za korištenje. Primenom DmicControl software-a omogućeno je praćenje i kontrola sistema preko računara.

Još jedna izuzetna specifičnost DIGIMIC konferencijskog sistema je što nećete morati da birate između žičnog ili wireless sistema - možete koristiti vaše postojeće jedinice, a imati oba sistema! Naime, jednostavno sklonite sve kablove i postavite jedinice na dodatne DDoc/Dspark stanice i vaš konferencijski sistem postaje bežičan. Zahvaljujući primeni tehnologije poslednje generacije sistem je imun na eventualne frekvencijske smetnje koje mogu biti prouzrokovane primenom mobilnih telefona ili radio uređaja, što doprinosi nesmetanom korištenju sistema u svakom prostoru.

Bežični DIGIMIC sistem je baziran na novom inteligentnom prenosnom protokolu, obezbeđuje audio vrhunskog kvaliteta i pouzdanost kao žični sistem, ali pruža fleksibilnost i slobodu bežičnog. Bazne stanice bežičnog sistema poseduju punjive baterije koje obezbeđuju preko 20 sati neprekidnog rada i preko 1000 ciklusa punjenja, sto je ekvivalent nesmetanom petogodišnjem korištenju.

Zahvaljujuci TCP/IP komunikaciji i specijalizovanim programskim modulima, DIGIMIC konferencijski sistem pruža mogućnost potpune kontrole rada mikrofonskih jedinica kao i integraciju sa sistemom kamera.

Želimo da vas podestimo da kompanija Studio Berar Projekt u svom zastupničkom programu objedinjuje više dobavljača konferencijskih sistema. Zahvaljujući čemu smo u mogućnosti da izvedemo svako rešenje, koje će u potpunosti ispuniti sve vaše tehničke zahteve kao i cenovne parametre.

Preuzmite Press Release DIGIMIC Konferencijski sistem PDF

Preuzmite brošuru Braehler DIGIMIC PDF

DIGIMIC Konferencijski sistem DIGIMIC Konferencijski sistem

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
http://b.artbetting.net/